Velencei Karnevál Nonstop - látogatás Buranoban
 
Olaszország / Észak-Adria / Velence
Utazás módja:
Busszal
Ellátás:
Ellátás nélkül
Szálláskategória:
Program szerint
Szobatípus:
Részvételi díj
Időtartam:
2 éj
Utazás azonosító:
595281


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

 Felszállások:      
21:45 Győr, városháza oldala buszmegálló                                 
23:00 Sopron, GySEV pályaudvar előtt
00:00 Szombathely, vasútállomás (gazdabolt)

 

Program: indulás az esti órákban az indulási helyekről, éjszakai utazás rövid, rendszeres pihenők beiktatásával, majd érkezés a kora reggeli órákban Punta Sabbioniba. Különhajóval utazás Buranoba, a velencei laguna gyöngyszemébe, amely a csipkegyártásáról és az egyedülállóan színes kis házairól ismert! Rövid séta, szabadidő, fényképezési és vásárlási lehetőségek. Majd behajózás Velencébe, városnézés során Velence főbb látnivalóinak megtekintése (Szt. Márk tér, Sóhajok Hídja, Rialto, Canale Grande...) idegenvezetővel. Szabadidő, elvegyülés a karneváli forgatagban, jókedv, mulatság...

Fakultatív étkezési lehetőség Velencében egy a Rialtohoz közeli étteremben. Az esti órákban kihajózás Velencéből, hazaindulás kb. 18.00 órakor, érkezés az indulási helyekre vasárnap a hajnali órákban.

Részvételi díj:  32.500.-Ft/fő (soproni és szombathelyi felszállással)

                          35.000.-FT/fő (győri felszállással)

Utazás: autóbusszal, kísérő idegenvezetővel

Fakultatív étkezési lehetőség: 15.000,-Ft /fő (1 alkalommal késő délutáni étkezés)

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazás költségeit és a kísérő idegenvezetést.

A helyszínen fizetendő hajójegy és városbelépő (kb. 50,-EUR/fő). 

 

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza:az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

 

A katalógus árkalkulációja 2023. október 2-i árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=388 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, az irodánk jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult az irodánk a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját(város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok:

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Alfa

 

Utazásról

Autóbuszos utazás

Kérjük, az utazáshoz szükséges érvényes úti okmányról időben gondoskodni szíveskedjék!

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 - 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

 

Idegenvezetés

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz.