Őszi vásár a Szabadkai piacon
 
Szerbia / Vajdaság / Szabadka
Utazás módja:
Busszal
Ellátás:
Ellátás nélkül
Szálláskategória:
Program szerint
Szobatípus:
Szállás nélkül
Időtartam:
1 nap
Utazás azonosító:
553582


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Leírás: A Szabadkai piac hatalmas kínálattal rendelkezik, itt tényleg minden megtalálható a ruházati termékektől az élelmiszereken át a játékokig, lakberendezési tárgyakig. Sőt, aki szereti a régiségeket, az ócskapiacon is nézelődhet. Jöjjön velünk Ön is busszal a Szabadkai piacra és egy izgalmas városnézésre a Vajdaság szecessziós városába!

Ellátás: Önellátás

Közlekedés: Autóbuszos utazás

Program: Indulás reggel 05:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék!
Folyamatos buszos utazás a Szabadkai piacra rövid pihenőkkel. Érkezés Szabadkára a délelőtti órákban, ahol napunkat a hatalmas területű piacon kezdjük, ahol óriási a kínálat. A legtöbben a ruházati termékeket keresik, de van a piacnak klasszikus része is, ahol élelmiszerek kaphatók. Beljebb haladva játékok, lakberendezési tárgyak, szerszámok és alkatrészek, konyhai kiegészítők és ócskapiac várják a vásárlókat. Nagyon sok minden kapható a hazai ár töredékéért.
Pénzt sem kell váltani, mert a Szabadkai piac területén a Forintot is elfogadják szinte bárhol! Ha szerb dinárt (RSD) akarunk mégis váltani, akkor a piac területén található bármelyik váltónál megtehetjük. Alkoholt is lehet vásárolni, de felhívjuk utasaink figyelmét, hogy személyenként 1 liter égetett szeszt lehet behozni Magyarországra!
Ha helyi finomságot szeretnénk kóstolni, akkor egyértelmű, hogy a bureket kell választani. Többféle ízben kapható, s kimondhatatlanul laktató a lapok közé rétegezett túró vagy sajtos-sonkás töltelék. A zsemlét vagy pitát mindenki magának tölti meg friss zöldséggel, így igazi, autentikus gasztro kalandban lesz részünk. Frissen, helyben sülnek a húsok, a zöldségeket pedig szintén frissen szeletelik!
Kora délután 13:00-kor elkezdjük a városnézést, amelynek keretében felfedezzük a Vajdaság szecessziós gyöngyszemét, Kosztolányi szülővárosát, Szabadkát (Városháza, színház, Kosztolányi Dezső gimnázium, székesegyház, felújított zsinagóga,stb.). A programon nem kötelező részt venni, aki szeretne, tovább piacozhat.
15:30 körül a városnézés és a piaci bevásárlásunk után elindulunk haza, s az idő függvényében megállunk a tompai határnál lévő diszkontnál is; ha valaki valamit elfelejtett megvenni, itt megteheti! Hazaérkezés a késő esti órákban.
Buszos utazás a Szabadkai piacra
o Utazás kényelmes autóbusszal
o Idegenvezetés
o Látogatás a Szabadkai piacra
o Fakultatív városnézés Szabadkán

További fontos tudnivalók:

o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
o Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről gondoskodni. Ennek hiányában meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

UTASBITZOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!


Az ár tartalmazza:

 • Autóbuszos utazás, idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig), 1.200 Ft/fő (70 év felett)
  Regisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
  35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Az ár tartalmazza:

 • Autóbuszos utazás, idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig), 1.200 Ft/fő (70 év felett)
  Regisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
  35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.