Du Soleil ****
 
Olaszország / Közép - Adria / Rimini
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Választható
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
Standard...
Időtartam:
7 éj
Utazás azonosító:
521478


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Szobák

Szállodai szobáinkat arra tervezték, hogy lakni lehessen bennük. Szeretjük elképzelni, hogy itt felébredve a tengert csodálja, hogy telefonon jó éjszakát kíván valakinek, aki otthon maradt, hogy meleg takarókba burkolózik, és hogy reggel illatos, gyűrött lepedők között ébred.
A mi ágyaink olyanok, mint az otthoni ágyad, mert tudjuk, milyen nehéz néha elaludni a nyaralás alatt. Ha pedig társaságban, barátokkal vagy gyerekekkel utazik, lehetőség van szomszédos szobák foglalására is, a nagyobb kényelem érdekében.

Szállás leírás

Mindig is úgy gondoltuk, hogy az utazás azon kevés dolgok egyike a világon, amelyek gazdagabbá tehetnek minket. Az utazás boldoggá teszi az embert, jobb kedvre derít. A szüleink arra tanítottak minket, hogy azért tegyük, hogy inspirációt találjunk, hogy új szemmel lássuk a világot. És talán ezért sem választhatnánk más munkát, mint hogy vigyázzunk rád, az utazásod során.
Tehát lassítson le, hagyja, hogy a bioritmusa vezesse Önt. A Hotel Du Soleilben felépítheti a nyaralását, amire vágyik, éttermünkben étkezhet, és kiválaszthatja kedvenc ételeit az étlapról, élvezheti azokat az élményeket, amelyekről mindig is álmodott, szánjon rá időt.
A szállodában kényelmes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Ha megérkezik, akár el is felejtheti autóját, és távozáskor felveheti.

Tengerpart

A strandszerviz nem resze a szobaarnak, es a helyszinen fizetendo felar elleneben, amennyiben igenylik
A Hotel Du Soleil a tengerpartra néz, de nem ez az egyetlen ok, amiért érdemes minket választania. Fedezze fel mindazt, amit nálunk tehet, és ismerjen meg minket élőben.
Várjuk Önt a nem mindennapi tengerparti nyaralásra!

Általános információk

Olaszországban kb. 2-3 EUR/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő a szálláshelyen. Mértéke a településtől és a szálláshely kategóriájától függ.

Étkezési rend

A Hotel Du Soleilben a reggelitől a vacsoráig nagy figyelmet fordítunk vendégeink étrendjére.
A szálloda éttermében még nyáron is ? la carte menüt kínálunk, és mindig ügyelünk arra, hogy mindenki igényeit kielégítsük.
Minden, amit az asztalra teszünk, a földünkről származik, és elválaszthatatlanul kapcsolódik a Területhez. A halak az Adriai-tengerből származnak, hasonlóképpen a zöldségek, a húsok, egészen a borokig Romagnában termelnek.


Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek