Oceanic ***
 
Olaszország / Közép - Adria / Rimini
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Választható
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
Standard...
Időtartam:
7 éj
Utazás azonosító:
521069


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Szobák

Szobáik mindegyike rendelkezik erkéllyel, amelyek némelyike a tenger felé néz, némelyike tájra vagy városra néző.

Mint egy első osztályú kabinban, itt is élvezheti a megérdemelt pihenést a szórakoztató csapatunkkal való sok-sok órányi hancúrozás vagy a tengerparton való sütkérezés után! Szállodai szobáik biztonságos menedéket jelentenek, ahová bármikor visszatérhet, ha levegőhöz kell jutnia, és ahol további izgalmas tevékenységekről és napokról álmodozhat.

Nyaralni biztosan nem azért jöttök, hogy aludjatok, de nekünk fontos a pihenés: fontos és elengedhetetlen, hogy készen álljatok arra, hogy még jobban élvezzétek a nyaralást! Reggel felfrissülve ébredsz, és alig várod, hogy egy új, szórakoztató nap elé nézz.

Szállás leírás

Francesca és Maurizio a jólét igazi kapitányai, akik egy fáradhatatlan munkatársakból álló legénységet vezetnek, készen arra, hogy minden másodpercet felejthetetlen emlékké varázsoljanak! Gyermekei igazi vitorlázónak fogják érezni magukat, Ön pedig megnyugodhat, ellazulhat és biztonságban érezheti magát.

Tengerpart

A Hotel Oceanic szállodától mindössze kb 150 méterre található egyezményes strand lesz az Ön biztonságos kikötője, ahol napernyőt, napozóágyakat, gyermekjátékokat, sportpályákat talál a homokon, valamint minden nap különböző csoportos tevékenységeket és szórakoztató programokat.

Az irányításért a bátor romániai vízimentő felel, aki szimpátiával és szakszerűséggel nyújt Önnek szolgáltatásokat és mosolyt a nyaralása során. Természetesen nem hiányzik a legendás vízimentő sem, aki tornyának tetejéről vigyáz a szeretett Adria nyugodt vizén biztonságban úszó csónakokra.

Még ha partra is érünk, a szórakozás nem ér véget! A Hotel Oceanic legénysége mindig készen áll a bulira, még a homokban is! A szórakoztató program végig elkíséri Önt a strandon a napernyőig.

*Felhívjuk figyelmét, hogy a strandszolgáltatásért a helyszínen, közvetlenül a fürdőhelyen kell fizetni. Ezzel a képlettel csak akkor fizet a strandért, amikor használja azt!

Ha gondtalan nyaralásra vágyik, kérjen tőlünk ajánlatot az All Inclusive Top formulával, ahol a strandszerviz is benne van.

Tipp

Tökéletes választás családoknak, nagyobb baráti társaságoknak, modern környezetben, saját medencével.

Általános információk

Olaszországban kb. 2-3 EUR/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő a szálláshelyen. Mértéke a településtől és a szálláshely kategóriájától függ.

Étkezési rend

Reggeli - Felár ellenében igényelhető a félpanziós vagy a teljes panziós ellátás is. 


Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek