Santa Ottoman Hotel ****
 
Törökország / Isztambul / Isztambul
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
448760


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez a kedves szálloda ideális választást kínál a családoknak, itt található: New City. A közvetlenül a város központjában található szálloda gyalogos távolságra van egy sor helyi látványosságtól. A létesítmény közel van a legfontosabb szórakozási lehetőségekhez. A legközelebbi tömegközlekedési megállók és a birtok gyalogos távolságra vannak egymástól. A szálláshely 1000 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. Az utazók mindössze 16. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A létesítmény 1000 méterre, gyalogos távolságon belül található a kikötőtől. Az épület 20 kényelmes lakegységgel rendelkezik. Utoljára a(z) 2015. évben renoválták az épületet. A hotel egész területén Wi-Fi is rendelkezésre áll. A(z) Santa Ottoman Hotel 24 órás recepciója a vendégek kényelmét szolgálja. Néhány lakegység kisággyal is a kicsik rendelkezésére áll. Ezen a szálláshelyen megértik, hogy a hozzáférhetőség minden vendég számára nagyon fontos. Ezért kerekesszékkel is megközelíthető hálószobákkal rendelkezik, és teljes mértékben a könnyű megközelíthetőséget szolgálja. A(z) Santa Ottoman Hotel szívesen látja a nagy és kisméretű háziállatokat egyaránt. A vendégek kényelme érdekében transzfer szolgáltatás is a rendelkezésükre áll. Az itt megszállók értékelni fogják az ebben a létesítményben található étkezési lehetőségeket. A vendégek elmerülhetnek a helyszínen kínált gyógy- és wellness szolgáltatások választékában. Az üzleti célból utazók értékelni fogják a hozzáadott kényelmüket szolgáló tárgyalókat, valamint az üzleti szolgáltatásokat és létesítményeket. Ezen a bájos szálláshelyen ízletes csemegék széles választékát kínálják. A(z) Santa Ottoman Hotel ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

 


X