Fors ***
 
Törökország / Isztambul / Isztambul
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Választható
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
448758


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez a kedves szálloda a következő helyen található: Old City. A város központjától alig 500 méterre épült birtok minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legfontosabb szórakozási lehetőségek és a létesítmény 6. 0 kilométerre fekszenek egymástól. A létesítmény mindössze 20. 0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen elérhető a látogatók számára. Az utazók könnyűszerrel, gyalogosan is elérik a tömegközlekedési megállókat. A szálloda 500 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. Az ügyfelek mindössze 14. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A létesítmény 2. 0 kilométerre található a kikötőtől. A barátságos 19 lakótéri egység mindegyike tökéletes hely a nap végi kikapcsolódásra. A kínált szolgáltatásokon és lehetőségeken kívül az utazók a vezetékes és a vezeték nélküli internetkapcsolatot is igénybe vehetik az épületben. A hotel 24 órán át rendelkezésre álló recepciót biztosít. A(z) Fors néhány kisággyal rendelkező hálószobát is kínál a kicsik számára, így ideális a gyerekekkel utazó családok számára. Ebbe a létesítménybe háziállatok nem vihetők be. A vendégek kényelme érdekében transzfer szolgáltatás is a rendelkezésükre áll. Az ingatlan üzleti létesítményei alkalmasak bármilyen típusú céges rendezvény, szeminárium, találkozó, vagy konferencia megtartására. A(z) Fors ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

 


X