Hotel Playas de Torrevieja ***
 
Spanyolország / Costa Blanca /
Utazás módja:
Egyéni
Ellátás:
Választható
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
háromágyas...
Időtartam:
4 éj
Utazás azonosító:
404383


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Település:

Torrevieja

Szállásleírása

A vendégek kényelméről 186 szoba gondoskodik. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Az elérhető szolgáltatások, egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés (díjmentesen) teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A hotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy kávézót és egy bárt. A szállás területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A szálláson található továbbá egy TV-szoba. A vendégek rendelkezésére áll továbbá a mosodai szolgáltatás. Előadások, megbeszélések és konferenciák lebonyolítására 2 konferenciaterem áll rendelkezésre.

Szobák

Sport és szabadidő

A szállás egy kinti- és egy gyermekmedencét kínál. Egy nyugágyakkal és napernyőkkel felszerelt napozóterasz teszi tökéletessé a nyaralást. Egy medencebár, illetve egy snackbár is van. Az aktív vendégeknek számos szabadidős tevékenységet kínálnak. Van kerékpározás/ mountain bike-ozás, egy edzőterem, asztali tenisz, biliárd és egy szauna, valamint az együttműködő partnerek kínálatában szerepel golfozás. A változatos szabadidős programok kínálatában minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt.

Ellátás típusa

Foglalható félpanziós ellátás és teljes panziós ellátás. Reggeli, ebéd és vacsora külön is szerepel a kínálatban. Egyik különlegesség a látványkonyha.

Fizetési lehetőségek

Fizetéskor a szokásos kártyatípusokat fogadják el: Visa, Diners Club és MasterCard.

Copyright

GIATA 2004 - 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 701040 . - A fenti szállásleírás a GIATA Multilingual Hotel Guide alapján készült.