Két Város - Két Karnevál! 3 Nap/2 Éj ***
 
Olaszország / Észak-Adria / Velence
Utazás módja:
Busz
Ellátás:
Választható
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
386128


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Rövid ismertető: Utazzon kényelmesen és ismerje meg az Adria két legjobb karneválját, Velence és Rijeka! Pompás velencei maszkok között sétálhat ebben az elvarázsolt szépségű városban. Másnap átadhatja magát a "laza" karneváli hangulatnak. Minden teljesen más, és mégis oly közel!!

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó).
Szükséges útiokmány: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél.

Szállás: 2 éjszaka Lido di Jesoloban, 3*-os szállodában

Ellátás (krt): kontintetális reggeli, igény esetén menüvacsora kérhető felár ellenében

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpontok: 2019.március 1-3.

Program:
Kedvcsináló videó utasunktól: ITT!


1.nap: Aquileia

Indulás reggel 6 órakor Budapestről, Olaszországba lépve, megállunk Aquileiaban, mely város, az ókorban a Római Birodalom leg­je­len­tő­sebb települései közé tartozott, majd a korai ke­resz­tény­ség egyik bástyája volt. A bazilika és a környéke az vi­lág­örök­ség része. Szállás Lido di Jesoloban.
2.nap: Velencei Karnevál
Reggeli után egész napos kirándulás Velencébe. Áthajózva Velencébe (hajó jegy ára kb.30 EUR), rövid séta alkalmával megtekintjük a Szt. Márk teret, Sóhajok hídját, a Dodge Palotát és természetesen a kihagyhatatlan Rialtót. A nap többi részében, mindenki eldöntheti, hogy a napot a lagúnák és maszkok kavalkádjában tölti el, vagy - helyszíni felár ellenében -  áthajózik a nyugalmasabb szigetekre, Muranora és Buranora. Murano szigetén megtekinthető az üveggyár,  Burano szigetén pedig a csipkekészités mesterei és szines házaik láthatóak.  Karneváli hangulatban gyönyörködjünk a hosszú Canale Grande mentén álló paloták szépségében! 

3.nap: Rijekai Karnevál 
Reggeli után indulunk Rijekaba, hogy mi is bekapcsolódjunk az élénk karneváli forgatagba, mely a város nyolc különböző pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett részvevő, több mint 100 csoport, zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Késő délután hazaindulás. Érkezés Budapestre éjfél körül.

Felárak és belépők:
Üdülőhelyi díj:
1500 Ft/fő/2 éj 
Velencei hajójegy a helyszínen: 30 EUR/fő
Vacsora felára: 3000 Ft/fő/2 vacsora
Egyágyas felár: 17 500 Ft/fő

Minimum létszám: 35 fő. Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban! 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a szállást reggelivel, a programokat, magyar nyelvű idegenvezető költségeit, a városbelépőt Punta Sabbioni-ba.

A részvételi díj nem tartalmazza: a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (570 Ft/fő/nap), az útlemondási biztosítást (1,3%), üdülőhelyi díjat, vacsorát, belépőket, a velencei hajójegyet, a foglalási díjat 12 év felett (1.500 Ft/fő).
X